Epätoivoinen yritys? Uusi traileri kertoo Tom Hanksin News of the World -länkkärin saapuvan elokuvateattereihin jouluna

23.10.2020 08:21 | Aki Lehti

News of the World -elokuvan on ohjannut Tom Hanksin kanssa aiemminkin Captain Phillips -leffassa yhteistyötä tehnyt Paul Greengrass.

Universal Pictures on julkaissut uuden trailerin ja julisteen Tom Hanksin tähdittämästä News of the World -länkkäridraamasta, jonka on ohjannut muun muassa Captain Phillips -ja The Bourne Ultimatum -elokuvista tuttu Paul Greengrass.

Jostain järjettömästä syystä Universal väittää mainospätkässään yhä elokuvan teatteriensi-illan olevan jouluna, joka on erittäin epätodennäköistä. Tämän kokoluokan teosta tuskin tuodaan Yhdysvalloissa tai muuallakaan maailmassa tarjolle vain valittuihin teattereihin. Meidän veikkauksemme on, että leffa myydään lähiaikoina hurjaan hintaan jollekin suoratoistopalvelulle, joka tuo sen tarjolla alkuperäisen suunnitelman mukaan joulupäivänä 25. joulukuuta.

Hanks esittää News of The Worldissa kapteeni Jefferson Kiddiä. Toisessa pääosassa nähdään viime vuonna System Crasher -elokuvassa debyyttinsä tehnyt Helena Zengel, joka näyttelee Johanna-nimistä tyttöä.

News of the World perustuu Paulette Jilesin saman nimiseen kirjaan. Se sijoittuu Yhdysvaltain sisällissotaa seuraaviin päiviin, ja kertoo kapteeni Jefferson Kyle Kiddistä, joka kiertää kylästä kylään lukemassa uusimpia uutisia lähes lukutaidottomille asukkaille. Hän ystävystyy 10-vuotiaan Johannan kanssa, jonka perhe on murhattu ja jota mies lähtee saattamaan sukulaistensa luokse turvaan.

News of the Worldin on käsikirjoittanut muun muassa Lion-leffasta tuttu Luke Davies.

Muropaketin uusimmat