Uusimmat

”Episode VIII on The Force Awakensia synkempi”, lupaa Star Wars -tähti John Boyega

16.05.2016 08:57 Tatu Junni

Star Wars: The Force Awakensissa riitti synkkiä juonenkäänteitä, mutta varsinaisesta angstailusta ei elokuvaa voi syyttää. 

Finniä esittävän John Boyegan mukaan joulukuussa 2017 ilmestyvä Episode VIII vie uuden Star Wars -trilogian synkempään suuntaan.

”Episode VIII:lla on Star Warsiin erilainen ote, se on synkempi ja isompi elokuva. Joku voisi tietenkin kysyä miten elokuva voi olla The Force Awakensia isompi”, Boyega totesi Varietyn haastattelussa.

Mahtipontisuuden vastapainoksi on luvassa myös ihmissuhdemyllytystä:

”Finn ja Rey (Daisy Ridley) ovat vain ystäviä The Force Awakensissa. Finn on stormtrooper, joten hän ei oikein tiedä miten homma toimii. Romanssi on kiinnostava aihe seuraavassa osassa. Asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin moni voisi kuvitella”, Boyega vihjasi.

 

Ennen Episode VIII:a valkokankaalle saapuu Rogue One: A Star Wars Story. Aikaan ennen A New Hopea sijoittuva elokuva saa ensi-iltansa jo ensi joulukuussa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat