Escape Plan 2 -traileri: Sylvester Stallone dumppasi Arnold Schwarzeneggerin ja otti tilalle Dave Bautistan

16.05.2018 09:44 | Muropaketin toimitus

Escape Plan 2: Hades saa ensi-iltansa kesäkuun lopussa.

Lionsgate on julkaissut ensimmäinen trailerin ja julisteen Escape Plan 2: Hades -elokuvasta. Se on tietysti jatkoa vuoden 2013 Sylvester Stallonen ja Arnold Schwarzeneggerin toimintatrillerille, jossa parivaljakko pakeni vankilasta. Muropaketin vajaa viisi vuotta sitten julkaistussa arviossa Escape Planin kehuttiin olevan täyspöljää viihdettä.

Kakkososan on ohjannut Steven C. Miller (Marauders, Arsenal) ja käsikirjoituksen on rustannut ensimmäisestä elokuvasta tuttu Miles Chapman. Schwarzenegger ei ole enää mukana, vaan Stallonen ohella toisessa pääosassa nähdään nyt Dave Bautista.

Tällä kertaa Ray Breslinin (Stallone) täytyy murtautua yhdessä Trent DeRosan (Bautista) kanssa Hades-nimiseen huippuvankilaan, pelastaakseen yhden hänen turvatiiminsä jäsenistä, joka on vangittu syyttömänä.

Elokuvassa nähdään Stallonen ja Bautistan lisäksi myös Huang Xiaoming, Jaime King, Jesse Metcalfe, Wes Chatham, Lydia Hull, Titus Welliver ja Curtis Jackson.

Escape Plan 2: Hadesia ei nähdä elokuvateattereissa edes Yhdysvalloissa, vaan se julkaistaan suoraan Blu-rayna, dvd:nä ja VOD-palveluissa 29. kesäkuuta. Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän tämä saavu pian näillekin leveysasteille.