Esittelyssä Nova: Uusi juliste ja traileri Sota apinoiden planeetasta -elokuvasta

09.06.2017 07:56 | Muropaketin toimitus

Heinäkuussa Suomen ensi-iltansa saavasta Sota apinoiden planeetasta -elokuvasta on julkaistu uutta mainosmateriaalia, joka keskittyy nuoren Amiah Millerin esittämään Nova-tyttöön.

Apinoiden planeettansa tuntevat muistavat Novan tietenkin jo vuoden 1968 alkuperäisestä Apinoiden planeetasta ja sen vuonna 1970 ilmestyneestä jatko-osasta Paluu apinoiden planeetalle. Aikuista Novaa esitti tuolloin Linda Harrison.

Uusi traileri tai videonäyte, miksi sitä haluaakaan kutsua, korostaa scifi-seikkailun emotionaalista puolta. Tarjolla on siis muutakin kuin näyttäviä erikoistehosteita ja massiivisia toimintakohtauksia.

Matt Reevesin ohjaamassa Sota apinoiden planeetasta -elokuvassa ”Caesar (Andy Serkis) ja hänen apinansa joutuvat kohtalokkaaseen yhteentörmäykseen armottoman everstin (Woody Harrelson) johtaman ihmisarmeijan kanssa. Apinoiden kärsittyä valtavia tappioita Caesar painii pimeimpien vaistojensa kanssa ja aloittaa oman myyttisen matkansa kostaakseen kaltaistensa puolesta. Kun Caesar ja eversti vihdoin kohtaavat kasvokkain, on heillä edessään eeppinen taistelu, joka määrittää molempien lajien kohtalon sekä koko planeetan tulevaisuuden”.

Sota apinoiden planeetasta
Kaikki jutut aiheesta