Esittikö Harry Potter -tähti Frodoa? Daniel Radcliffe paljasti, mitä hän vastaa elokuvat huonosti tunteville vastaantulijoille

23.02.2021 17:40 | Muropaketin toimitus

Daniel Radcliffe esitti Harry Potteria, ei Lord of the Ringsin Frodoa. Frodon roolissa nähtiin Elijah Wood. Monen mielessä näyttelijät kuitenkin menevät sekaisin.

Elokuvan historiassa nähdään muutamia näyttelijöitä, jotka ovat vahvasti henkilöityneet tiettyihin roolihahmoihinsa. Tällaisia ikonisia hahmoja esittäneitä näyttelijöitä ovat muun muassa Daniel Radcliffe, joka tunnetaan Harry Potterina, ja Elijah Wood, joka nähtiin Frodona Lord of the Rings -elokuvissa.

Huolimatta siitä, että kaksikon naama on tullut monien elokuvien myötä kaikille tunnetuksi, osa ihmisistä silti sekoittaa heidät keskenään. Näyttelijät keskustelivat asiasta tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta) ja Radcliffe kertoo kokemuksistaan näin:

“Olemmehan me molemmat lyhyitä, kalpeita, sinisilmäisiä ja ruskeatukkaisia, mutta en nyt sanoisi meitä saman näköisiksi. Mutta idea meistä on tarkalleen sama. Kun ihmiset huutelevat minulle ’Lord of the Rings!’ sanon vain lyhyesti ’ei’.”

Wood kertoo vastaavanlaisesta kokemuksesta:

“Olin kerran hississä, ihan kahdestaan toisen ihmisen kanssa ja voin oikein tuntea hänen intensiivisen tuijotuksensa. Juuri ennen kuin ovi aukesi, hän rohkaistui, osoitti minua ja sanoi: ’Harry Potter!’. Sanoin ’ei’ ja kävelin ulos.”

Muropaketin uusimmat