Eternals on Angelina Jolien ensimmäinen Marvel-elokuva – “En kyllä suunnitellut tekeväni mitään tällaista nelikymppisenä”

03.02.2021 09:27 | Muropaketin toimitus

Marvelin Eternals-elokuva myöhästyy vuodella.

Angelina Jolie kertoo Voguen pitkässä kansikuvajutussa muun muassa ohjaustöistään, uudesta lastenkirjastaan ja roolistaan Marvelin Eternals-elokuvassa.

Jolie kertoo lähteneensä mukaan supersankariseikkailuun, koska se yrittää tehdä asioita toisin kuin genren elokuvat normaalisti.

– Rakastan näyttelijäkollegoitani ja yhteistä päämääräämme. Lähdin mukaan, koska haluan tukea ohjaaja Chloé Zhaon visiota ja Marvelin omistautumista sille, että supersankarit voivat olla jotain muutakin kuin millaisena heidät normaalisti nähdään, Jolie sanoo.

– En kyllä suunnitellut juoksevani päälle nelikymppisenä ympäriinsä pukeutuneena kultaiseen asuun. Mutta se on hyvänlaatuista hulluutta, hän jatkaa.

Eternals myöhästyy alkuperäisestä ensi-illastaan ainakin vuodella. Sen oli alun perin tarkoitus saapua teattereihin viime marraskuussa, mutta näillä näkymin ensi-ilta on vasta tämän vuoden marraskuussa.