“Etsin ketä tahansa mustaa miestä tappaakseni hänet” – Liam Neesonin haastattelu on nostanut kohun – ja ihan ymmärrettävästä syystä

05.02.2019 18:01 | Muropaketin toimitus | 1

Liam Neeson nähdään elokuvateattereissa 1. maaliskuuta ensi-iltansa saavassa elokuvassa Kylmä kosto. Elokuva on amerikkalainen versio norjalaisesta Lumiauramiehestä.

Vanhemmalla iällään toimintaelokuvien sankariksi noussut Liam Neeson pääsee taas kostamaan läheisensä kuolemaa. Hän esittää pääosaa elokuvassa Kylmä kosto, joka on norjalaisen Hans Petter Molandin amerikkalainen uudelleenohjaus menestyselokuvastaan Lumiauramies.

Independentin haastattelussa Neeson myöntää helposti samaistuvansa läheisensä kuolemaa kostavaan ihmiseen. Haastattelussa hän paljastaa omassa menneisyydessään reagoineensa ystävänsä raiskaukseen äärimmäisen vihan kautta. Neeson kertoo, ettei hänen ystävänsä tuntenut raiskaajaansa ja että tämä oli kertonut miehen olleen mustaihoinen.

“Minua hävettää kertoa, mutta kuljin alueella viikon edestakaisin lyijypatukan kanssa toivoen että joku ’musta paskiainen’ tulisi baarista ulos ja haastamaan kanssani riitaa – jotta voisin tappaa hänet”, Neeson kertoo. “Kun nyt ajattelen sitä, se oli ihan kamalaa, enkä ikinä kuvitellut, että tunnustaisin sen toimittajalle.”

Haastattelu on ymmärrettävästi nostanut kohun ja syytökset rasismista.

Keskustelu

no voi hella lettas. Kaveri sano että hän oli väärässä ja et oli kyl kamala reaktio omasta menneisyydestää. ja sosiaali taistelijat nyt haukkumassa rasistiks. I don't wanna live on this planet anymore

Muropaketin uusimmat