Uusimmat

Eurodancesta tehdään elokuva Suomessa – mukana Captain Jack, Pandora ja muut ysärijyrät [traileri]

12.03.2015 12:40 Muropaketin toimitus

Never-ending Dream

Tavarataivas-dokumentista tutun Petri Luukkaisen seuraava elokuva saa sukat pyörimään 90-luvulla nuoruutensa eläneiden jaloissa.

Never-ending Dream on ensimmäinen eurodancesta eli ”ysärimusiikista” kertova dokumenttielokuva. Mukana ovat muun muassa Captain Jack, Pandora ja Dr. Alban.

Petri Luukkaisen elokuvan käsikirjoitus- ja suunnitteluvaihe toteutetaan parhaillaan käynnissä olevan joukkorahoituskampanjan avulla. Never-ending Dreamin alkutuotantoa mesenoivat voivat valita rahoitusvastikkeikseen elokuvan ennakko-oston ohella mm. henkilökohtaisen tviitin Dr. Albanilta, Pandora-kondomin tai pilapuhelun YleX:n suositun Parasta ennen -ohjelman toimittajalta Matti Airaksiselta. 

Ennakkotraileri on jo julkaistu, ja löytyy muutaman rivin päästä. Never-ending Dream pyritään saamaan valmiiksi ensi vuoden loppuun mennessä.

”Eurodance oli massailmiö, sukupolvikokemus aikana ennen nettiä ja somea”, Petri Luukkainen sanoo. ”Osa vihasi sen jytinää – ja ehkä vihaa vieläkin. Toiset taas rakastavat sitä edelleen palavasti, mukaanlukien työryhmämme jäsenet. On uskomatonta, että muistamme vieläkin nämä hienot kappaleet, mutta niiden taustalla olleet artistit ovat jääneet monille täysin vieraiksi.”

”Teemme elokuvaa Suomesta käsin, mutta englanniksi ja kansainväliselle yleisölle”, sanoo elokuvan tuottaja Mete Sasioglu. ”Artistit ovat jo tässä vaiheessa lähteneet ihailtavasti mukaan.”