UUSIMMAT

Ewan McGregor on aivan innoissaan paluustaan Star Warsiin: “Pääsin vihdoinkin kohtaamaan oikeita stormtroopereita”

10.06.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Ewan McGregor palaa Obi-Wan Kenobin rooliin Disney Plussalle tulevassa omassa Star Wars -sarjassaan.

Disney Plussalla on tekeillä useita mielenkiintoisia Star Wars -projekteja, mutta varmasti odotetuin niistä on Obi-Wan Kenobin oma sarja. Siinä tuttuun rooliinsa palaa Ewan McGregorin lisäksi myös Anakin Skywalkeria/Darth Vaderia esittänyt Hayden Christensen.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Varietyn haastattelussa McGregor kertoo kuinka innoissaan hän on paluusta Star Warsiin ja kuinka hän pääsi vihdoinkin kohtaamaan oikeita stormstroopereita.

“Kävelin kuvauksissa parin stromtrooperin ohi. Tajusin siinä vaiheessa, että en ollut koskaan näytellyt yhdessä stormtroopereiden kanssa, koska meillä ne olivat klooneja. Se oli klooniarmeija, enkä siis ollut koskaan nähnyt stormtrooperia. Se oli ihan hullua. Tunsin kuin olisin jälleen 6-vuotias”, McGregor kertoo.

Näyttelijä kertoo, että stormtroopereiden lisäksi hänellä oli kohtaus pienen jawan kanssa.

McGregorin ja Christensenin lisäksi Obi-Wan Kenobi -sarjassa nähdään muun muassa Owen ja Beru Larsia esittävät Joel Edgerton ja Bonnie Piesse, sekä uusina kasvoina mukaan tulevat Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Maya Erskine, Simone Kessell ja Benny Safdie.

Sarjan ohjaa kokonaisuudessaan Deborah Chow, jonka kädenjälkeä nähtiin jo The Mandalorian -sarjassa.

Muropaketin uusimmat