Excellent! Elokuussa teattereihin saapuvan kolmannen Bill & Ted -elokuvan traileri julkaistiin vihdoinkin

10.06.2020 08:33 | Muropaketin toimitus

Bill & Ted Face the Music -elokuva nähdään elokuun lopussa.

Orion Films on vihdoinkin julkaissut Bill & Ted Face the Music -elokuvan ensimmäisen trailerin ja uuden julisteen. Kolmannen Bill & Ted -tolloilun pääosissa nähdään tietysti aiemmista elokuvista tutut Keanu Reeves ja Alex Winter.

Bill & Ted Face the Music -leffassa Bill S. Prestonin ja Ted “Theodore” Loganin Wyld Stallyns -bändi ei ole vieläkään onnistunut tekemään hittibiisiä, jonka oli tarkoitus muuttaa koko maailma utopiaksi. Keski-ikäiset ukot päättävät turvautua vanhaan tuttuun aikakonepuhelinkoppiin ja matkustaa tulevaisuuteen, jossa biisi on jo olemassa.

Winterin ja Reevesin lisäksi elokuvassa esiintyvät myös Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Anthony Carrigan, Jillian Bell, Kristen Schall, Holland Taylor, Kid Cudi, Erinn Hayes, Jayma Mays ja Beck Bennet. Bill & Ted’s Bogus Journey -elokuvassa Kuolemaa esittänyt William Sadler palaa myös rooliinsa.

Bill & Ted Face the Musicin ohjaajana toimii Dean Parisot ja käsikirjoituksesta vastaavat kaksi edellistäkin elokuvaa rustanneet Chris Matheson ja Ed Solomon.

Elokuvan ensi-ilta on näillä näkymin 21. elokuuta.

Muropaketin uusimmat