Fast & Furious -tähti ei ole surullinen elokuvasarjan päättymisestä

25.11.2020 09:55 | Muropaketin toimitus

Fast & Furious 9:n piti ilmestyä tänä vuonna, mutta toimintamäiskeen julkaisu siirtyi ensi vuoteen koronaviruspandemian takia.

Fast & Furious 9:n oli tarkoitus saapua teattereihin viime huhtikuussa, mutta sen ensi-iltaa siirrettiin saman tien kokonaisella vuodella. Näillä näkymin elokuva nähdään 28.5.2021.

Noin kuukausi sitten selvisi, että Fast & Furious -elokuvasarja päättyy kaksiosaiseen huipennukseen eli elokuviin Fast & Furious 10 ja Fast & Furious 11, joiden ohjaana toimii ilmeisesti jälleen Justin Lin.

Leffasarjassa vuodesta 2003 asti mukana ollut Chris “Ludacris” Bridges vieraili Ellen-show’ssa ja kertoi fiiliksistään  Tiffany Haddishille, joka toimii vierailevana juontajana. Ludacris ei ole surullinen elokuvasarjan päättymisestä.

– Luulin että lopetamme 10. leffaan. Tulin mukaan 2 Fast 2 Furious -elokuvassa ja olen ollut suuremmassa roolissa jo 5. osasta asti, jonka jälkeen en uskonut sarjan enää jatkuvan. Ja nyt teemme vielä kaksi leffaa lisää! Ei minulla ole mitään syytä olla surullinen, päinvastoin. Olen todella onnellinen, Ludacris riemuitsee.

Muropaketin uusimmat