Uusimmat

Fast & Furious -tähti haukkui sähköautot tylsiksi – “Eihän niistä lähde edes kunnon ääntä”

12.10.2021 08:49 Muropaketin toimitus

Auto on tylsä jos se ei pidä mahdollisimman kovaa ja rumaa ääntä.

Näyttelijä Sung Kang on esiintynyt jo neljässä Fast & Furious -elokuvassa, joista tuorein on viime kesänä ensi-iltansa saanut Fast & Furious 9.

Hänen mukaansa kaahausleffojen ei kannata siirtyä käyttämään jatkossa sähköautoja, jotka ovat hänen hänen mielestään tylsiä. Autofaniksi tunnustautuva Kang toivoo Yahoon jutussa polttomoottorien jyrisevän jatkossakin.

– Kamoon, petrolia sen pitää olla. Sähköautot ovat väistämättä tulossa, mutta ne ovat edelleen tylsiä. Ei niistä lähde edes kunnon ääntä. Yksi syy miksi rakastamme turboahdettuja autoja on niiden meteli, Kang sanoo.

Fast & Furious 9 sai ensi-iltansa viime kesäkuussa. Sen pidempi ohjaajan versio on nyt tarjolla videovuokraamoissa sekä fyysisenä mediana. Muropaketin arvostelussa elokuvan todettiin olevan yksi leffasarjan kehnoimmista tekeleistä:

”Epätasaisen leffasarjan tuoreimpana osana Fast & Furious 9 lukeutuu joukon heikompaan keskikastiin. Näiden yhteinen tekijä on useimmiten ollut juuri ohjaaja Justin Lin, joka on kertaalleen osunut myös napakymppiin. Tällä kertaa driftataan tosin liiaksi fanipalvelun suuntaan turhan tavanomaisessa toimintarainassa, joka menee kyllä paremman puutteessa, mutta jää kauaksi sarjan viihdyttävimmistä tuotoksista.”

Arvostelu | Puuduttava ja sekava Fast & Furious 9 jää kauas epätasaisen elokuvasarjan parhaista hetkistä