Uusimmat

Fight Club -ohjaajan uutuus julkaistaan pian – Loppusyksyn odotetuimmasta Netflix-elokuvasta julkaistiin uusia kuvia

06.10.2020 08:54 Muropaketin toimitus

David Fincherin uutuuselokuvan pääosaa esittää Gary Oldman.

David Fincherin Netflixissä nähtävä Mank-elokuva on yksi syksyn odotetuimpia, sillä se on hänen ensimmäinen ohjaustyönsä sitten vuoden 2014 Gone Girlin. Nyt leffan kuvaaja Erik Messerschmidt on julkaissut elokuvasta pari uutta kuvaa Instagram-tilillään.

Messerschmidt on tehnyt Fincherin kanssa aiemmin yhteistyötä Netflixin Mindhunter-sarjassa. Ensimmäisestä fotosta voi bongata kiinnostavan yksityiskohdan – Fincher on näköjään käyttänyt mustavalkoelokuvassaan Star Wars -sarja The Mandalorianista tuttua tekniikkaa, jossa taustat on luotu green screenin sijaan suurilla LED-seinillä.

Mank-leffa kertoo Orson Wellesin Citizen Kane -elokuvan käsikirjoittaja Herman J. Mankiewiczistä ja sen pääosassa nähdään Gary Oldman.

Tom Burke näyttelee Orson Wellesia ja mukana ovat myös muun muassa Amanda Seyfried, Lily Collins, Tom Pelphrey ja Charles Dance. Käsikirjoituksen on rustannut ohjaajan edesmennyt isä Jack Fincher, ja muusikista vastaavat Nine Inch Nailsin Trent Reznor ja Atticus Ross.

Netflix ei ole vielä paljastanut Mankin ensi-iltaa, mutta tuottaja Eric Roth kertoi aiemmin sen tulevan tarjolle vielä tämän kuun aikana.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

The one, the only, @thedannygonzalez; keeping Gary’s exposure consistent. #mank @giseleschmidtofficial

Henkilön Erik Messerschmidt, ASC (@emesserschmidt) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

The incomparable Brian Osmond with Gary #mank

Henkilön Erik Messerschmidt, ASC (@emesserschmidt) jakama julkaisu