Frendit-tv-sarjan tulevasta The Reunion -jaksosta julkaistiin traileri ja samalla paljastettiin lista vierailevista tähdistä

14.05.2021 09:13 | Muropaketin toimitus

Useaan kertaan siirtynyt Frendien erikoisjakso nähdään vihdoinkin tämän kuun lopussa.

Frendit-sarjan The Reunion -erikoisjakson oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa vuosi sitten HBO Max -palvelun aloittaessa toimintansa Yhdysvalloissa. Useaan otteeseen siirtynyt spesiaali saa nyt vihdoinkin ensi-iltansa tämän kuun lopussa, jonka kunniaksi siitä on julkaistu lyhyt teaser-traileri.

The Reunion -jaksossa kaikki sarjan tähdet muistelevat menneitä. Heidän lisäkseen mukana on myös useita vieraita, joihin kuuluvat ainakin David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ja Malala Yousafzai.

Jennifer Anistonin, Courteney Coxin, Lisa Kudrow’n, Matthew Perryn, David Schwimmerin ja Matt LeBlancin tähdittämä, myös nimellä The One Where They Get Back Together tunnettu jakso tulee tarjolle HBO Maxiin 27. toukokuuta. Suomessa sen esittää luonnollisesti HBO Nordic, mutta ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Muropaketin uusimmat