UUSIMMAT

FS Film kuvaa suomalaiskatsojien reaktiot Paranormal Activity -elokuvaan

23.10.2009 11:22 | Muropaketin toimitus

paraParanormal Activity -elokuvaa on kuvailtu kaikkien aikojen pelottavimmaksi elokuvaksi. Elokuvan trailerissa näytetäänkin poikkeuksellisesti myös katsojien kauhunreaktioita elokuvakohtausten väleissä. Jotta elokuvan aiheuttamat reaktiot saadaan todistettua myös Suomessa, toteuttaa elokuvan levittäjä FS Film ensi kertaa lokalisoidun elokuvatrailerin kansainvälisen trailerin pohjalta.

Paranormal Activity -elokuva leviää ilmiön lailla USA:ssa. Esikoisohjaaja-käsikirjoittaja-leikkaaja Oren Pelin 15 000 dollarin minibudjetilla toteuttamaa ja viikossa kuvattua kauhuelokuvaa on esitetty ympäri maata täysin loppuunmyydyissä yöennakoissa.

Yöennakoita on järjestetty kaupungeissa, joissa fanit ovat aktiivisesti vaatineet esitystä elokuvan nettisivujen kautta. Esityspyyntöjä on tehty sivuilla jo yli miljoona kappaletta.

Suomalaisyleisön reaktiot kuvataan elokuvan ensimmäisessä julkisessa näytöksessä, erikoisyöennakkonäytöksessä keskiviikkona 28.10. Ennakkonäytös on avoin kaikille ja saliin otetaan mukaan saapumisjärjestyksessä niin monta ihmistä, kuin saliin mahtuu. Näytöksestä tiedotetaan mm. verkkopalvelu Facebookin kautta. Näytökseen osallistuvilta edellytetään luvan antamista kuvaamiseen ja trailerin julkiseen esittämiseen.

Paranormal Activityn kansainvälisen trailerin pääsee katsomaan elokuvan kotisivuilla – linkki ohessa. Lokalisoitu traileri suomiyleisön reaktioilla julkaistaan You Tubessa torstaina 29.10.

PARANORMAL ACTIVITY –ERIKOISYÖENNAKKONÄYTÖS KE 28.10.2009 klo 22.00
KINO ANDORRA, Eerikinkatu 11, Helsinki

– Yöennakkotilaisuuden ikäraja on K18 (elokuvan ikäraja on K15).
– Tilaisuuteen on vapaa pääsy, saliin otetaan 180 ensimmäistä.
– Sisäänpääsy saapumisjärjestyksessä. Sisäänpääsy alkaa klo 21.30.

Keskustelu

vittu miten paska leffa, hirveet näyttelijät. Jokisen sivuosa oli hyvä.

MÖRKÖJÄ MÖRKÖJÄ MÖMÖMÖMÖMÖRKÖJÄ MEIDÄN KELLARISSA

tää leffa oli mielestäni aivan paska,tai no mitä nyt voi odottaa tommoselt pikkubudjetil tehdyst leffast.pakko myöntää kyl et meinasin kuolla nauruun vähän välii leffan aikana etenkin sillon ku ne kattoi sitä vilkkaa siit naisest joka oli kans kirottu ku se oli kopioitu suoraan manaajast!!

itse pidin elokuvasta mutta toisaalta ihan tosia asia ettei henkimaailman kanssa kannata leikkiä :D

Justiin katsoin kavereiden kanssa, tai no kaverin, toinen nukkui.. kuitenkin.. todella hyvin oli tehty ja onnistui kyllä pelottamaan.. Nykyään ei oikestaan mitkään leffat enää pelota, tässä tuli semmonen jota monikaan ei varmaan yksin uskaltais katsoa :)

Justiinsa katoin leffan ja oli tosiaan aika hienosti toteutettu pikkubudjetilla. Huomattavasti enemmän pidin tuosta, kun blairwitchistä.. Mutta jeppelsin jeesustelu hieman ihmetyttää.. Eikö saisi tämmöisiä leffoja tehdä? Vai onko se jotenkin näitä ”henkiä” loukkaavaa?! Vai meneekö tämä nyt jotenkin saman tyylisesti, ku et ei passaa tulen kanssa leikkiä?!

Iago, valitettavasti Jeppels on täysin oikeassa tässä asiassa, jos sinulle ei ole mitään tapahtunut olet ollut väärässä paikassa väärään aikaan tai tehnyt jotain väärin. Jos olet aktiivisessa paikassa ollut, niin olet todennäköiseti kokeillut päivällä tai jotenkin pelotellut henget pois. Ei henkiäkään kaikkialla ole ja päivällä ei mikään henki kykene toimimaan, minkä olivat jopa leffantekijät tajunneet. Kokeilepas yksin tai korkeintaa parin kaverin kaverin kanssa 00.00-3.00 yöllä paikassa, jolla on edes jonkinlaista mainetta asian tiimoilta. Kynttilä palamaan ja lauta valmiiksi ja koitat edes muka uskoa asiaan edes 5min. Tietenkin henkeä pitää myös kutsua. Ennenkaikkea muista mitä Jeppels sanoi!

Riippuu täysin ihmisestä, mikä pelottaa ja mikä ei…Ei kannata leffoihin ees ikinä mennä sillä asenteella että ”tän on pakko olla hyvä”, vaan ottaa neutraalin kannan ja koittaa eläytyä elokuvaan, sen hahmoihin sekä sen luomaan maailmaan, eikä ajatella että ”kohta tulee joku säikäytys jonka jälkeen naurahdan.” Tyhjennä mieles ennen kuin astut teatteriin, unohda mitä mistään leffasta on koskaan puhuttu – niin positiivista kuin negatiivista – näin löydät leffan joka voi jopa olla sulle mieluinen! :)

Hehh…Aina hauskaa nähdä kun ihmiset ottavat viihteen todesta, niin kuin jeppels tässä. Ihan hyvin ovat leffan tekijät oivaltaneet, että ei ihmisiä pelota tietokoneanimoidut hirviöt ja veren roiskuminen, vaan pikkujutut joita voisi jopa kuvitella todeksi, mutta jotkut kyllä ovat suorastaan surullisen helppoja säikyttää – see above.

Itse olen osallistunut kaikkeen spiritismistä kummitustaloihin, eikä koskaan ole tullut muuta reaktiota kuin huvittuneisuss muiden osallistujien vakavuudelle. Pahimmat möröt löytyvät korvien välistä, mutta itsellä ne taitavat olla eksyneet.

Juu. Taas tollanen minibudjetti hitti. Jokainen muistaa blair whits projekt leffan. Joka oli iso hitti. Ja joka myös oli täysi paska

Sairasta leikkiä henkimaailmojen kanssa, kyllähän siinä hyvää matskua saa mutta ei kannata leikkiä noilla asoilla, niillä voi olla todella vakavat jälkiseuraukset. Joskus käy jopa niinkin että tuollaiset asiat rupeaa itseään vainoamaan eikä kukaan usko. Vakavimmat tapaukset päättyy monesti itsemurhiin tai suljetuille mielenterveysosastoille.

Muropaketin uusimmat