FS Film kuvaa suomalaiskatsojien reaktiot Paranormal Activity -elokuvaan

23.10.2009 11:22 | Muropaketin toimitus

paraParanormal Activity -elokuvaa on kuvailtu kaikkien aikojen pelottavimmaksi elokuvaksi. Elokuvan trailerissa näytetäänkin poikkeuksellisesti myös katsojien kauhunreaktioita elokuvakohtausten väleissä. Jotta elokuvan aiheuttamat reaktiot saadaan todistettua myös Suomessa, toteuttaa elokuvan levittäjä FS Film ensi kertaa lokalisoidun elokuvatrailerin kansainvälisen trailerin pohjalta.

Paranormal Activity -elokuva leviää ilmiön lailla USA:ssa. Esikoisohjaaja-käsikirjoittaja-leikkaaja Oren Pelin 15 000 dollarin minibudjetilla toteuttamaa ja viikossa kuvattua kauhuelokuvaa on esitetty ympäri maata täysin loppuunmyydyissä yöennakoissa.

Yöennakoita on järjestetty kaupungeissa, joissa fanit ovat aktiivisesti vaatineet esitystä elokuvan nettisivujen kautta. Esityspyyntöjä on tehty sivuilla jo yli miljoona kappaletta.

Suomalaisyleisön reaktiot kuvataan elokuvan ensimmäisessä julkisessa näytöksessä, erikoisyöennakkonäytöksessä keskiviikkona 28.10. Ennakkonäytös on avoin kaikille ja saliin otetaan mukaan saapumisjärjestyksessä niin monta ihmistä, kuin saliin mahtuu. Näytöksestä tiedotetaan mm. verkkopalvelu Facebookin kautta. Näytökseen osallistuvilta edellytetään luvan antamista kuvaamiseen ja trailerin julkiseen esittämiseen.

Paranormal Activityn kansainvälisen trailerin pääsee katsomaan elokuvan kotisivuilla – linkki ohessa. Lokalisoitu traileri suomiyleisön reaktioilla julkaistaan You Tubessa torstaina 29.10.

PARANORMAL ACTIVITY –ERIKOISYÖENNAKKONÄYTÖS KE 28.10.2009 klo 22.00
KINO ANDORRA, Eerikinkatu 11, Helsinki

– Yöennakkotilaisuuden ikäraja on K18 (elokuvan ikäraja on K15).
– Tilaisuuteen on vapaa pääsy, saliin otetaan 180 ensimmäistä.
– Sisäänpääsy saapumisjärjestyksessä. Sisäänpääsy alkaa klo 21.30.

Muropaketin uusimmat