G.I. Joe: Kosto -elokuvan uusi japanilaistraileri on täynnä toimintaa, ninjoja ja tuhoa

16.01.2013 10:30 Muropaketin toimitus

G.I. Joe: Kosto

Viime kesältä ensi keväälle siirretty G.I. Joe: Kosto on saanut uuden trailerin Japanissa. Se on täyttä toimintaa kera kertojaäänen, joka saattaa häpeään pohjois-amerikkalaiset kollegansa.

G.I. Joe: Kosto on jatko-osa vuonna 2009 ensi-iltansa saaneelle toimintaelokuvahitille G.I. Joe: Rise of the Cobra. Elokuvan on ohjannut Jon M. Chu ja tuottanut Lorenzo di Bonaventura sekä Brian Goldner.

Roadblockin (Dwayne ”The Rock” Johnson) ja Duken (Channing Tatum) tiimi ei tällä kertaa taistele vain verivihollistaan, terroristijärjestö Cobraa vastaan. Valkoiseen taloon on luikerrellut todellinen myrkkykäärme: Zartan (Arnold Vosloo) on soluttautunut hallintoon Storm Shadown (Byung-hun Lee) ja Fireflyn (Ray Stevenson) avustuksella. Pahin uhka tulee sisältä päin, kun erikoisjoukko määrätään tuhottavaksi.

Maailman kohtalo lepää ryhmän harteilla ja heidän on toimittava omillaan. On vain yksi mies johon he voivat luottaa – itse alkuperäinen G.I. Joe, kenraali Joseph Colton (Bruce Willis), eliittijoukon legendaarinen perustaja.

G.I. Joe: Kosto saa ensi-iltansa Suomessa 29. maaliskuuta.

G.I. Joe: Kosto

Teksti: Tatu Junni