Game of Thrones -ohjaaja haluaa tehdä supersankarileffan Scarlett Johanssonin kanssa

26.08.2014 13:20 Muropaketin toimitus

Neil Marshallin nimi on viime aikoina yhdistetty lähinnä Game of Thrones- ja Constantine -tv-sarjoihin, mutta ei Dog Soldiersin ja The Descentin ohjaaja elokuvia suinkaan ole hylännyt.

Vanity Fairin haastattelussa Neil Marshall paljasti haaveensa päästä tekemään supersankarielokuva Scarlett Johanssonin kanssa.

”Olisi mahtavaa tehdä Musta Leski -elokuva. Se olisi täydellistä. Hahmo on todella mielenkiintoinen; ei supervoimia, vain verrattomat kyvyt. Ja maailma, josta Musta Leski tulee, on todella kiinnostava: entinen KGB:n tappaja”, Marshall hehkutti.

Supersankarigenre itsessään ei ole järin lähellä ohjaajan sydäntä:

”En ole kiinnostunut supervoimaisista hahmoista, koska en voi samaistua niihin. Ne kuolevat hyvin harvoin ja kuollessaankin ne voivat palata henkiin jollain tavalla. Haluaisin tosissani tehdä ison luokan elokuvan naishahmosta, mutta sen pitäisi kuitenkin olla uskottava”.

Marvel Studios ei ole toistaiseksi tehnyt vielä yhtään naissankariin keskittyvää elokuvaa, mutta huhujen mukaan Mustan Lesken sooloseikkailu ei ole lainkaan mahdottomuus. Scarlett Johanssonin esittämä Musta Leski seikkailee valkokankaalla seuraavan kerran toukokuussa, kun The Avengers: Age of Ultron saa ensi-iltansa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Vanity Fair