Game of Thrones -tähti Emilia Clarke sanoi katuvansa “tyhmiä toimintaleffojaan” – ja tarkoitti ilmeisesti Terminatorin jatko-osaa

21.03.2019 16:59 | Muropaketin toimitus

Emilia Clarke palaa ikoniseen rooliinsa Daenerys Targaryenina Game of Thronesin viimeisellä kaudella, joka alkaa HBO Nordicilla 15. huhtikuuta.

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke on urallaan tehnyt muutakin kuin HBO:n hittisarjaa. Hänet on viime vuosina nähty muun muassa Terminator-jatko-osassa Terminator: Genisys sekä Star Wars -franchisen heikoiten menestyneessä elokuvassa Solo: A Star Wars Story.

Varietyn haastattelussa Clarke kertoo hänen ja Game of Thrones-vastanäyttelijänsä Kit Haringtonin hahmojen olevan niin hahmojensa taipaleen kuin myös näyttelijäuriensa osalta samankaltaisia.

“Kit ja minä olemme kokemusten suhteen toistemme vastinkappaleita. Olemme suurin piirtein saman ikäisiä, hahmomme ovat tehneet saman tyyppisen matkan, ja olemme myös näyttelijöinä käyneet samaa tahtia tahoillamme. Olemme tehneet tyhmiä toimintaleffoja, mitä kadumme, ja upeita asioita, mistä olemme ylpeitä, ja sitten palanneet aina takaisin Thronesiin. Ja hän on ihminen, jolta kysyn: ’Kuinka hanskaat tämän? Oletko kunnossa?’ Olemme olleet synkroniassa keskenämme vaikka olemmekin kuvanneet vastakkaisilla puolilla maapalloa.”

Huhtikuun 15. päivä molemmat näyttelijät palaavat ruutuun Game of Thronesin viimeisellä kaudella. Aivan varmasti heistä myös tulee jälleen puheenaiheita ympäri maailman, sillä Clarke on aiemmin kommentoinut tulevan kauden saaneen hänet aivan sekaisin. Haringtonin on puolestaan kerrottu itkeneen harjoituksissa.