Game of Thrones -tähti Kit Harington ei halua enää ikinä esittää samanlaista hahmoa kuin Jon Snow

23.09.2020 17:45 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Kit Harington sai Game of Thronesissa tarpeekseen emotionaalisesti sulkeutuneiden mieshahmojen esittämisestä.

Kit Harington esitti Jon Snow’n hahmoa kahdeksan tuotantokauden ajan Game of Thrones -sarjassa, minä aikana hahmo kasvoi suureksi katsojasuosikiksi ja nosti Haringtonin nimen kaikkien tuntemaksi. Tuoreessa Telegraphin (Comicbookin kautta) haastattelussa näyttelijä kuitenkin kertoo, ettei halua enää näytellä Snow’n kaltaista hahmoa.

”Mielestäni miehillä on emotionaalinen ongelma, tietynlainen tukos ja tuo tukos juontaa juurensa Toisesta maailmansodasta ja on siirtynyt isoisältä isälle ja isältä pojalle pojalle. Emme puhu siitä, miltä meistä tuntuu, koska se osoittaa heikkoutta, koska se ei ole maskuliinista. Kun olen esittänyt miestä, joka oli hiljainen, joka oli sankarillinen, minusta tuntuu nyt, että en halua enää palata sellaiseen rooliin. En koe, että maailman täytyy nähdä enää enempää tuollaisia maskuliinisia rooleja”, Harington selittää.

Parhaillaan Haringtonin voi nähdä Netflixissä juuri julkaistun, Criminal-sarjan kakkoskauden keskeisessä roolissa. Hänet on myös kiinnitetty tulevaan Marvel-elokuvaan Eternals, missä hän esittää Dane Whitmanin/Black Knightin roolia.

Muropaketin uusimmat