Game of Thrones -tähti Nikolaj Coster-Waldau kuvaili, miten haastavassa tilanteessa uuden House of the Dragon -sarjan tekijät ovat

14.10.2021 17:30 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin esiosana toimiva House of the Dragon alkaa HBO:lla vuonna 2022. Nikolaj Coster-Waldaun hahmoa siinä ei nähdä.

Game of Thronesin spinoff-sarja House of the Dragon on varmasti yksi ensi vuoden odotetuimpia sarjoja. Siksi myös alkuperäisen sarjan näyttelijöiltä kysytään usein siihen liittyviä asioita.

Jaime Lannisteria Game of Thronesissa esittänyt Nikolaj Coster-Waldau kommentoi The Hollywood Reporterin haastattelussa, että uudella sarjalla on huomattavasti suuremmat paineet kuin heillä oli aikoinaan Game of Thronesin alussa.

Hän kertoo olevansa yhtä utelias sarjan suhteen kuin kaikken muidenkin ja kommentoi Matt Smithin valkoisen peruukin olevan erityisen kaunis.

“Toivon ettei Game of Thronesin menestys vaikuta siihen, miten ihmiset kokevat tämän sarjan. Muistan itse kuinka ensimmäisen kauden aikaan katsojat kommentoivat, että sarjassa on liikaa hahmoja, eikä kukaan oikein tiedä mitä tapahtuu. Uudella sarjalla ei ole samaa luksusta. Heidän pitää aloittaa sellaisesta asetelmasta, missä me olimme joskus neljännellä tai viidennellä kaudella, koska siihen uutta sarjaa kuitenkin verrataan. Mutta toivon, että siitä tulee suuri hitti”, Coster-Waldau kommentoi.