Game of Thrones -tähti on tyytyväinen, että hänen hahmonsa tapettiin jo kolmannella tuotantokaudella

12.06.2019 09:17 | Muropaketin toimitus

Robb Starkia esittänyt Richard Madden kertoo Game of Thronesin auttaneen häntä huomattavasti.

Skottinäyttelijä Richard Madden kertoo Varietyn tuoreessa haastettelussa ajastaan Game of Thrones -sarjassa. Jos jollain on sarja vielä katsomatta, niin lopettakaa lukeminen tähän, sillä tämä teksti sisältää luonnollisesti spoilereita.


 

Robb Starkia kolmen kauden ajan esittänyt Madden on tyytyväinen, että hänen hahmonsa pääsi hengestään legendaarisessa kolmoskauden Red Wedding -jaksossa.

– Se oli rankkaa hommaa, sillä vietin sarjan parissa viisi vuotta, aina pilottijaksosta hahmoni kuolemaan. Ne vuodet olivat kuitenkin hienoja aikoja, sillä sain kokemusta ja tietysti sarja auttoi uraani näyttelijänä. Olin kuitenkin kiitollinen kun pestini loppui, Madden sanoo.

– Koko sarjan ajan, eli noin 11 vuotta mukana olleet näyttelijät ansaitsevat jonkin sortin mitalin, sillä moinen suoritus on melkoinen maratoni, hän jatkaa.

Maddingin tuorein elokuva on tällä hetkellä teattereissa pyörivä Elton Johnista kertova Rocketman, jossa hän esittää manageri John Reidia. Muropaketin arviossa leffaa lähinnä kehuttiin:

Arvostelu: Elton John -elokuva Rocketman on vähän erilainen biopic, jossa parasta on fantasiaelementit ja musiikki

Muropaketin uusimmat