Game of Thrones -tähti Sean Bean kuuli sarjan loppuratkaisun vasta nyt – Yksi asia kiinnosti Ned Starkin näyttelijää erityisesti

03.06.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Sean Bean esitti Ned Starkia Game of Thronesin ensimmäisellä tuotantokaudella.

Sean Beanin esittämän Ned Starkin kohtalo Game of Thrones -sarjassa on edelleen yksi sarjan vaikuttavimpia, sillä se tapahtui niin yllättäen. Kohtalonsa vuoksi vain ensimmäisellä kaudella mukana ollut Bean on nyt paljastanut, ettei koskaan katsonut sarjaa loppuun asti.

The Timesin haastattelussa (Comic Bookin kautta) Bean kertoo, ettei oman roolinsa jälkeen pysynyt Game of Thronesin tapahtumien tasalla. Hän on kuitenkin kiinnostunut, kuinka sarja päättyi, sillä “ei kuitenkaan enää muista sitä, jos joskus päättää katsoa sarjan loppuun”.

Beania selvästi kiinnostaa Talvivaaran kohtalo. Näyttelijä on iloinen saadessaan kuulla Sophie Turnerin esittämän Sansa Starkin, eli Nedin tyttären, jatkaneen sen johdossa ja pohjoisen valtion jatkaessa suhteellisen itsenäisenä.

“Eli Talvivaara säilyi irrallisena? Hyvä kuulla”, hän kommentoi.

Game of Thronesille ollaan puuhaamassa useita spinoff-sarjoja, joista ensimmäinen, House of the Dragon julkaistaan näillä näkymin ensi vuonna.

Muropaketin uusimmat