UUSIMMAT

Game of Thrones voisi olla 13 tuotantokautta pitkä – Jos George R.R. Martin olisi saanut päättää

17.04.2019 13:02 | Muropaketin toimitus

Jos Game of Thrones seuraisi tv-sarjana George R.R. Martinin luomien kirjojen tapahtumia, se olisi huomattavasti pidempi kuin nyt kahdeksan kauden mittaisena.

CBS:n 60 Minutes -ohjelmassa vieraillut kirjailija George R.R. Martin kommentoi Tulen ja jään laulu -kirjojen ja Game of Thrones -tv-sarjan eroja. Alkujaan kirjailija ei uskonut, että tv-sarja koskaan ennättäisi ohittaa kirjojen tapahtumat, mutta näin vaan pääsi käymään kun viimeiset kirjat antoivat odottaa itseään.

Martin selittää, että pääpiirteissään nyt viimeistä kauttaan HBO:lla läpikäyvä Game of Thrones ja joskus tulevaisuudessa valmistuvat kirjat ovat samanlaisia. “Sarja on ollut erittäin uskollinen kirjoille verrattuna kaikkiin adaptaatioihin. Mutta ei täysin uskollinen. Eikä se voisikaan olla, muuten se olisi viisi tuotantokautta pidempi”, Martin kommentoi.

13 kautta pitkä Game of Thrones kelpaisi varmasti monille sarjan ystäville, mutta olisiko se lopulta parempi, jos kirjojen lukuisat sivuhahmot saisivat enemmän tilaa? Martinin kirjojen ongelmaksi kun on tullut hieman liian laajalle levinnyt maailma, joten sarjan tiiviimpi ote on kuitenkin perusteltu.

Katso Martinin haastattelu tästä videosta:

Muropaketin uusimmat