Uusimmat

Game of Thronesiin kaavailtiin romanssia kahden hahmon välille – “Surkea idea”, ilmoitti näyttelijä ja se siitä sitten

15.10.2020 12:00 Muropaketin toimitus

Liam Cunningham ei halunnut Ser Davosille romanssia nuoremman naisen kanssa Game of Thronesissa.

Näyttelijä Liam Cunningham ei pelännyt sanoa Game of Thronesin käsikirjoittajille mielipidettään, kun tunsi, että nämä ovat menossa metsään ideoineen. Yksi tällainen tapaus oli se, että alun perin hänen esittämälleen Ser Davosille kaavailtiin romanssia Nathalie Emmanuelin esittämän Missandein kanssa.

Davos tunnetaan Game of Thronesissa kunnian miehenä ja Cunninghamin mielestä hahmon moraalille ei olisi sopinut romanssi puolta nuoremman naisen kanssa.

Tuoreessa haastattelussa (Yahoon kautta) Cunningham kertoo, että syynä kieltäytymiseen oli se, että Davos toimi sarjassa nuorten tyttöjen kuten Shireen Baratheonin ja Lyanna Mormontin isämäisenä suojelijana. Kyseinen muutos olisi tehnyt hahmosta hänen mielestään pervon.

“David Benioff ja ohjaaja Mark Mylod halusivat, että Davos ihastuu Missandeihin. Taistelin tätä vastaan, etten hitto vie tee sitä. Se oli ainoa asia, missä todella väitin heille vastaan. Nainenhan on jumalatar, mutta koska Davosilla on historiansa Lyannan ja Shireenin kanssa, ei hänellä saa olla tunteita nuorta naista kohtaan”, Cunningham selittää.