Game of Thronesin Peter Dinklage esittää pääosaa uudessa Toxic Avengerissa: ”Aivan umpihullu ja överi elokuva”

27.12.2021 09:46 | Muropaketin toimitus

The Toxic Avenger -elokuvan uusintaversio nähdään ensi vuonna.

Game of Thronesista parhaiten tunnettu Peter Dinklage näyttelee pääosaa Macon Blairin ohjaamassa The Toxic Avenger -elokuvan uusintaversiossa.

Vuoden 1984 roskaklassikon remaken pahiksen roolissa nähdään Kevin Bacon. Mukana ovat myös Jacob Tremblay Toxic Avengerin poikana sekä Taylour Page, joka näyttelee naispääosan. Lisäksi leffassa nähdään Julia Davis ja Elijah Wood. Ohjaaja Blair vastaa myös käsikirjoituksesta.

Pääosanesittäjä Dinklage intoilee uutuudesta Empiren haastattelussa. Näyttelijä on alkuperäiselokuvien kova fani.

– Tahdoin tehdä jotain itselleni aivan uutta. Eli päätin näytellä monsteria aivan totaaliöverissä ja umpihullussa elokuvassa, Dinklage sanoo.

Näyttelijän mukaan uusi The Toxic Avenger on suuremmasta budjetistaan huolimatta hyvällä tavalla aivan yhtä pöljä kuin alkuperäiset.

– Meno on yhtä sekopäistä. Diggaan tavasta jolla alkuperäiset kuvattiin. Ei niihin kyselty mitään lupia, ne vain kuvattiin rakkaudesta elokuvaan. Ehkei jokainen niistä ole maailman paras leffa, mutta osa on todella hauskaa kamaa. Yleisö karkaa, jos The Toxic Avenger -elokuva on liian sliipattu, hän jatkaa.

Alkuperäinen The Toxic Avenger sai kolme jatko-osaa, siitä tehtiin nuoremmille suunnattu animaatiosarja, jonka lisäksi Toxie esiintyi myös Marvel-sarjakuvien sivuilla.

Uusintaversion kuvaukset saatiin purkkiin jo viime elokuussa. Alkuperäiselokuvan ohjaaja-käsikirjoittajaduo Lloyd Kaufman ja Michael Herz toimivat uusintaversion tuottajina. The Toxic Avenger nähdään ensi vuonna, mutta tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

The Toxic Avenger