Game of Thronesin tekijöiden David Benioffin ja Dan Weissin seuraava projekti paljastui: Massiivinen scifi-sarja Netflixille

02.09.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

David Benioff ja Dan Weiss muokkaavat kiinalaisen Liu Cixinin tieteisromaanitrilogian The Three-Body Problem Netflix-sarjaksi.

Game of Thronesin showrunnereina tunnetut David Benioff ja Dan Weiss ovat julkistaneet seuraavan tv-sarjaprojektinsa. Entertainment Weeklyn uutisen mukaan he tekevät Netflixille sarjan kiinalaisen Liu Cixinin kirjoittamasta scifiromaanisarjasta The Three-Body Problem.

Kaksikko lyöttäytyy uudessa projektissa yhteen tuottaja-käsikirjoittaja Alexander Woon kanssa muokkaamaan tarinaa, joka kertoo ihmiskunnan ensimmäisestä kohtaamisesta vieraan sivilisaation kanssa. Saagan ensimmäinen kirja julkaistiin Kiinassa vuonna 2008 ja sen englanninkielinen käännös voitti Hugo-palkinnon vuonna 2014 ensimmäisenä aasialaisena romaanina.

Cixiniä pidetään hyvin kunnianhimoisena kirjailijana ja häntä on verrattu muun muassa 2001: Avaruusseikkailun kirjoittaneeseen Arthur C. Clarkeen. Luvassa on mitä ilmeisemmin massiivinen tieteissarjaprojekti.

Romaanitrilogia on suomennettu nimellä Muistoja planeetta Maasta. Sen osat ovat nimeltään Kolmen kappaleen probleema, Synkkä metsä ja Kuolema on ikuinen.

Muropaketin uusimmat