Game of Thrones -tähti Jason Momoa hallitsee dothrakin kielen edelleen

13.11.2017 14:50 | Muropaketin toimitus

Jason Momoan pesti Game of Thronesissa ei ollut kovin pitkä, mutta vaikuttava hahmo muistetaan edelleen. Eikä hahmo ole jättänyt näyttelijäänsäkään: Momoa hallitsee yhä hahmonsa puhuman dothrakin kielen.

Pian Justice Leaguen Aquamanina nähtävä Jason Momoa ennätti olla mukana Game of Thronesissa vain sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella, mutta hänen näyttävän hahmonsa vaikutus näkyy yhä. Emilia Clarken esittämän Daenerys Targaryenin ensimmäisenä aviomiehenä, Khal Drogona, nähty Momoa inspiroi edelleen esimerkiksi cosplay-harrastajia.

The Graham Norton Showssa vieraana ollut Momoa yllättää studioyleisön osoittamalla, että hän hallitsee edelleen sarjassa puhumansa dothrakin kielen – vaikka näyttelijän Game of Thrones -pestistä on tullut kuluneeksi jo yli viisi vuotta:

Dothrakia puhuvan Momoan kerrotaan sanovan Nortonin toiselle vieraalle, Sarah Millicanille: ”Olet elämäni kuu”, ja Hugh Grantille puolestaan: ”Sade lankeaa mätänevälle ihollesi kunnes sinusta ei ole mitään muuta jäljellä kuin luut.”

Taattua Khal Drogoa siis!