Game of Thronesin 7. kausi alkaa vihdoinkin ensi yönä

16.07.2017 10:30 | Muropaketin toimitus

Toiseksi viimeisellä kaudella on luvassa seitsemän uutta jaksoa.

Maailman suosituin tv-sarja Game of Thrones jatkuu ensi yönä uusin seitsemännen tuotantokauden jaksoin. Toiseksi viimeisen kauden jaksot tulevat tuttuun tapaan tarjolle HBO Nordiciin samaan aikaan kuin ne nähdään Yhdysvalloissa, eli noin klo. 04.00 aamuyöllä. Tämän kauden esitysoikeudet on ostanut myös C More -striimauspalvelu, joka myös esittää jaksot heti tuoreeltaan.

Game of Thronesin kahdeksas ja viimeinen kausi nähdään näillä näkymin vasta vuonna 2019, mutta se koostuu ennätyspitkistä, vähintään 80 minuuttia pitkistä jaksoista. Sarjan käsikirjoittajat David Benioffin ja D.B.Weissin voi bongata elokuussa Suomessa, kun he käyvät pikavisiitillä Helsingissä järjestettävässä Worldcon-tapahtumassa osallistumassa Hugo-palkintojenjakotilaisuuteen 11. elokuuta.

Myös Game of Thronesin luoja, eli kirjailija George R.R. Martin on paikalla koko tapahtuman ajan 9.-13. elokuuta, jossa hän osallistuu muun muassa keskustelupaneeleihin ja on luvannut jakaa nimikirjoituksia muutamaan otteeseen.

Jos Game of Thronesin edellisten kausien tapahtumat eivät ole enää kovin tarkkaan muistissa, niin tässäpä jokaisen kauden tärkeimmät ja parhaat hetket tiivistettynä reiluun puoleen tuntiin: