George Clooney joutui vakavaan onnettomuuteen ja ohikulkijat vain kuvasivat näyttelijää: “Olisin halunnut ravistella jokaista heistä”

29.11.2021 19:00 | Muropaketin toimitus

George Clooney joutui moottoripyöräonnettomuuteen vuonna 2018.

Näyttelijänä ja ohjaajana tunnettu George Clooney kertoo tuoreessa haastattelussa (NME:n kautta) kuuluisuuden karummasta puolesta. Clooney joutui vakavaan moottoripyöräonnettomuuteen Sardiniassa vuonna 2018 ollessaan kuvaamassa minisarjaa Catch 22.

Clooney kertoo olleensa ajamassa moottoripyörällä kuvauspaikalle, kun häneen törmäsi auto ja hän pelkäsi kuolevansa. Odottaessaan ambulanssia häntä kuitenkin järkytti paikalle tulleiden ulkopuolisten käytös, sillä nämä alkoivat ottaa hänestä ja onnettomuudesta valokuvia ja videoita.

“Makasin maassa ajatellen, että tämä on elämäni viimeinen hetki, kun tajusin, että jos olet tunnettu, joillekin ihmisille tuo hetki on vain heidän Facebook-sivullaan nähtävää viihdettä. Olen melko positiivinen kaveri, mutta tuo hetki kertoi minulle niin selvästi, että olin heille vain viihdettä. Olisin halunnut ravistella heistä jokaista”, Clooney selittää.

Muropaketin uusimmat