George Lucas suunnitteli tekevänsä Star Warsista tv-sarjan ennen kuin myi Lucasfilmin Disneylle – Tällainen siitä olisi tullut

25.05.2020 17:03 | Muropaketin toimitus

Käsikirjoittaja Ronald D. Moore kertoo työskennelleensä George Lucasin Star Wars -sarjan parissa vuonna 2004.

Ennen kuin George Lucas myi Lucasfilmin Disneylle, hän suunnitteli vakavissaan omaa Star Wars -sarjaa. Star Trekin, Taisteluplaneetta Galactican ja sittemmin myös Outlanderin parissa työskennellyt käsikirjoittaja Ronald D. Moore kertoo Colliderin haastattelussa, että hän työsti pitkään Star Wars -sarjan käsikirjoitusta ennen Disney-kauppoja.

Moore kertoo Lucasin antaneen hänelle ja joukolle muita käsikirjoittajia täysin budjeteista vapaat kädet Star Wars: Underworld -nimellä kulkeneen live action -sarjan ideoinnissa. “Kirjoittakaa niin suurta kuin haluatte, mietitään toteutusta sitten myöhemmin”, hän kertoo Lucasin ohjanneen käsikirjoittajiaan.

“Olin yksi useista käsikirjoittajista ja kokoonnuimme Skywalker Ranchille aina noin kuuden viikon välein käymään läpi ideoitamme. George istui alas kanssamme ja antoi meille palautetta, sitten teille uusia luonnoksia ja uusia tarinoita. Se oli mahtavaa! Lopulta sitä ei koskaan tapahtunut, mutta kirjoitimme kaikkiaan 48 käsikirjoitusta”, Moore selittää.

Hän myös kertoo näiden käsikirjoitusten olleen linkittyneitä toisiinsa ja muodostaneen yhden suuren tarinankaaren.

Katso Mooren haastatteluvideo kokonaisuudessaan Colliderista: