George R.R. Martin huolestui Game of Thronesista sarjan viidennen kauden kohdalla

30.11.2021 19:00 | Muropaketin toimitus

George R.R. Martin pelkäsi, ettei Game of Thrones -tv-sarja viiden kauden jälkeen enää seuraa hänen alkuperäistä visiotaan.

Tulen ja jään laulu -romaaneiden luoja George R.R. Martin on ollut suhteellisen hiljaa Game of Thrones -tv-sarjan loppupuolesta. Koska sarja meni aikoja sitten ohi Martinin kirjoittamien kirjojen tapahtumista, ei siis ole edelleenkään tiedossa, miten hyvin sarja seuraili hänen alkuperäisideaansa.

Uudessa Tinderbox: HBO’s Ruthless Pursuit of New Frontiers -kirjassa (Winter Is Coming -sivuston kautta) kuitenkin paljastetaan, että Martin alkoi sarjan viidennen kauden aikana huolestua siitä, mihin tarinaa kuljetetaan.

“George rakastaa Dania [Weiss] ja Davea [Benioff], mutta viidennen kauden aikana häntä alkoi huolestuttaa, mihin sarja on matkalla, koska hän tietää tarinan päätöksen. Hän alkoi kommentoida, että sarja ei seuraa hänen templaattiaan. Ensimmäiset viisi kautta seurasivat sitä, mutta sitten tarina irtosi Georgen säätämästä kurssista”, kirjaan haastateltu Martinin edustaja kertoo.

Muropaketin uusimmat