George R.R. Martin paljasti oman inhokkinsa kaikista Game of Thrones -sarjan hirveimmistä kohtauksista

01.10.2020 12:41 | Muropaketin toimitus

George R.R. Martin ei pitänyt kaikista Game of Thrones -sarjan kohtauksista.

Kirjailija George R.R. Martin kertoo ajatuksiaan Game of Thrones -sarjan takaa uudessa sarjan teosta kertovassa kirjassa Fire Cannot Kill a Dragon. Entertainment Weeklyn uutinen kertoo Martinin paljastaneen sarjasta oman inhokkikohtauksensa, joka luultavasti on jotain muuta kuin katsojat ovat kuvitelleet.

Martinin inhokkikohtaus sijoittuu Game of Thronesin ensimmäiselle kaudelle, jolloin tuotanto ei ollut budjettinsa osalta vielä huippusummissa. Niinpä moni kohtaus jouduttiin toteuttamaan pienimuotoisemmin kuin kirjassa.

“Inhokkikohtaukseni kaikilta kahdeksalta kaudelta on se, missä kuningas Robert menee metsälle. Neljä kaveria kävelee metsässä kantaen keihäitä ja Robert ilkeilee Renlylle. Kirjassa Robert menee metsälle, saamme tiedon, että villisika on raadellut häntä, hänet tuodaan takaisin ja hän kuolee. En siis koskaan varsinaisesti kirjoittanut metsästyskohtausta. Mutta tiesin, millainen kuninkaallinen metsästysseurue olisi. Siinä olisi satoja ihmisiä, paviljonkeja, metsästäjiä, koiria ja raikuvia torvia. Sillä tavoin kuningas menee metsälle! Ei hän olisi mennyt kävellen kolmen kaverinsa kanssa toivoen törmäävänsä villisikaan. Mutta siinä vaiheessa meillä ei ollut varaa hevosiin, koiriin ja paviljonkeihin”, Martin selittää.

Kyseinen kohtaus on katsottavissa tästä:

Muropaketin uusimmat