UUSIMMAT

George R.R. Martin vahvisti legendaaristen taruolentojen saapumisen Game of Thronesin maailmaan

24.04.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin maailmassa on lohikäärmeiden lisäksi myös muita taruolentoja. Yksisarviset saapuvat hittisarjan pohjana olevaan Tulen ja jään laulu -romaanisarjaan.

Tuoreessa haastattelussa Game of Thronesin isä, kirjailija George R.R. Martin lipsautti varsinaisen juonipaljastuksen tulevaisuudessa ilmestyvistä Game of Thrones -tarinoista, kertoo Comicbook. Legendaariset taruolennot, yksisarviset, ovat nimittäin tulossa Game of Thronesin maailmaan.

Martin lipsautti tiedon ilmeisen vahingossa keskustelun aikana, missä puhuttiin hevosista yleensä. Hänen mielestään fantasiatarinoissa hevoset esitetään ihan väärin: “Niistä tehdään väsymättömiä otuksia, jotka voivat mennä minne vain ja laukata seitsemän päivää putkeen. Itse yritin olla mahdollisimman totuudenmukainen niiden suhteen.”

Haastattelussa Martinilta tämän jälkeen kysyttiin, eikö hevosille voisi antaa siipiä niin kuin Pegasukselle, mihin hän kommentoi: “Minulla on mielenkiintoinen kulma tulossa yksisarvisiin tulevissa kirjoissa. Hups!”

Kuulostaa siis siltä, että ainakin toisessa Tulen ja jään laulu -sarjan vielä julkaisemattomista kirjoista voidaan tavata myös yksisarvisia. Niitähän ei HBO:n tv-sarjassa kuitenkaan ole nähty – ja tuskin tullaan näkemäänkään.

Muropaketin uusimmat