Ghostbusters-tähti Ernie Hudson muutti mielensä naisten Haamujengistä

30.01.2015 09:20 | Muropaketin toimitus

Ernie Hudson

Kun Ernie Hudsonia haastateltiin viime vuonna, hän teki hyvin selväksi, ettei ole innoissaan Paul Feigin ”naisten Ghostbustersista”. Nyt ääni kellossa on muuttunut.

”Jos uudella elokuvalla ei ole mitään tekemistä kahden aikaisemman elokuvan kanssa ja sen pääosissa on pelkkiä naisia, miksi kutsua sitä Ghostbustersiksi? Rakastan naisia. Toivon että jos tämä suunnitelma toteutuu, naiset ovat hauskoja, ja jos eivät hauskoja, niin ainakin seksikkäitä. Rakastan ajatusta naishahmoista, mutta idea pelkistä naishahmoista on mielestäni huono. En usko, että fanit haluavat nähdä sitä”, Ernie Hudson totesi UK Telegraphille vielä lokakuussa 2014.

Kun Paul Feig paljasti Kristen Wiigin, Melissa McCarthyn, Kate McKinnonin ja Leslie Jonesin olevan uusi Haamujengi, kysyttiin alkuperäisten elokuvien tähdeltä uudelleen mielipidettä samasta aiheesta.

Aluksi Ernie Hudson kirjoitti Twitteriin ”ei kommentteja”. Sitten hän poisti päivityksensä.

Nyt mies on selvästi sulatellut asiaa ja hehkuttaa naisnelikkoa uudessa tweetissään:

Ghostbusters

Vaikka Ernie Hudson kuului alkuperäiseen Haamujengiin, ei hänellä ollut Ivan Reitmanin ensimmäisessä elokuvassa läheskään niin suurta roolia kuin alkuun lupailtiin.

”Kun alkujaan sain käsikirjoituksen, ajattelin että Winston on uskomaton hahmo ja ajattelin sen muuttavan urani. Hahmo tuli elokuvaan mukaan heti alkupuolella ja sillä oli huolella suunniteltu taustakertomus: Winston oli Yhdysvaltain ilmavoimien sotilas. Se oli hieno idea. Päivää ennen kuvausten alkua sain kuitenkin uuden version käsikirjoituksesta ja yllätyin täysin. Hahmoni oli poissa. Sivun 8 sijaan Winston tuli mukaan sivulla 68, eli vaiheessa, jossa Haamujengi oli jo kasassa. Koko taustatarina oli poissa ja se korvattiin lausahduksella ’Jos siitä maksetaan, uskon ihan mihin vaan’. Se oli aika musertavaa”, Hudson kertoi taannoin Entertainment Weekly -lehdelle.

Paul Feigin uusi Ghostbusters saa ensi-iltansa kesällä 2016.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Twitter