Good Omens -tiiseri: Satanistinunnat veisaavat ylistystä vauva-Antikristuksen tuoksulle

26.04.2019 13:04 | Muropaketin toimitus

Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin uskontokriittiseen kulttiromaaniin pohjautuva tv-sarja Good Omens julkaistaan Amazonilla toukokuussa.

The Chattering Order of St Berylin satanistinunnat näyttelevät keskeistä roolia Antikristuksen kohtalossa Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin romaanissa Good Omens. Amazon Primella toukokuussa julkaistavan tv-sarjan tiiserissä nämä nunnat nähdään nyt veisaamassa ylistystään vauva-Antikristukselle ja tämän tuoksulle. “Brand New Baby Smell” tarjoaa hyvän käsityksen siitä, että tv-sarja on tehty ilmeisen samalla tavalla kieli poskessa kuin alkuteoskin.

BBC:n adaptaatio Gaimanin ja Pratchettin rakastetusta romaanista on kuuden jakson mittainen minisarja, joka julkaistaan Amazonilla 31. toukokuuta. Gaiman itse toimii sarjan luojana ja tuottajana.

Näyttelijäkaartin pääosissa nähdään Michael Sheenin esittämä enkeli Aziraphale ja David Tennantin esittämä demoni Crowley. Muissa rooleissa ovat muun muassa Jon Hamm, Jack Whitehall, Michael McKean, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy, Ariyon Bakare, Mark Gatiss, Derek Jacobi, Nick Offerman ja Miranda Richardson. Paholaiselle äänensä antaa Benedict Cumberbatch ja Jumalan äänenä toimii puolestaan Frances McDormand.

Muropaketin uusimmat