Gremlins 3 tehdään Jurassic Worldin kaavalla

27.11.2015 09:49 | Tatu Junni

Gremlins-elokuvia ei ole teattereissa nähty sitten vuoden 1990 Uuden pesueen. Hollywoodin tuntien on kuitenkin vain ajan kysymys, milloin Gizmo palaa karmeine kavereineen valkokankaalle.

Kahdessa ensimmäisessä Gremlins-elokuvassa Billy Peltzeria esittänyt Zach Galligan on kertonut omat tulkintansa siitä, millainen kolmas Gremlins todennäköisesti on: ei remake tai reboot, vaan jotain muuta.

”Elokuvasarjaa ei käynnistetä uudelleen, eikä se myöskään ole uudelleenfilmatisointi millään tavalla. [Käsikirjoittaja] Chris Columbus on sanonut että ensimmäinen elokuva on hyvin läheinen ja rakas hänelle, eikä sitä tehdä uusiksi niin kauan kun hän elää. Niinpä Gremlins 3 tulee noudattamaan samaa kaavaa kuin Jurassic World, eli sijoittumaan 30 vuotta myöhäisempään ajanjaksoon”, Galligan totesi Lontoossa järjestetyssä Gremlins-erikoisnäytöksessä BBC:n mukaan.

”En tiedä olenko mukana seuraavassa elokuvassa, mutta se on hyvin mahdollista, sillä olen yksi harvoista ensimmäisen elokuvan yhä hengissä olevista näyttelijöistä”, Zach Galligan lisäsi.

Billyn isää esittänyt Hoyt Axton kuoli vuonna 1999 ja Phoebe Cates (Kate) puolestaan vetäytyi elokuva-alalta vuonna 1994. Ensimmäisen Gremlinsin avainnäyttelijöistä Corey Feldman on kuitenkin yhä ”aktiivinen”, samoin Gizmolle äänensä lainannut Howie Mandel.