Grindhousesta tutut natsi-ihmissudet julkaistaan sarjakuvana – katso kuva

29.07.2008 09:37 | Muropaketin toimitus

Quentin Tarantino ja Robert Rodriguez julkaisivat vuosi sitten kaksi 70-luvun roskaleffoille kumartavaa Grindhouse-elokuvaa. Death Proofin ja Planet Terrorin yhteydessä nähtiin myös eri ohjaajien tekemiä trailereita kuvitteellisiin elokuviin. Yksi trailereista oli Rob Zombien Werewolf Women of the S.S., joka on nyt ilmestymässä – ei elokuvana vaan – sarjakuvana.

Muusikkona, käsikirjoittajana ja ohjaajana tunnettu Rob Zombie aikoo julkaista ihmissusinatseista kertovan sarjakuvansa pian. Vielä ei tosin ole tiedossa, mikä kustantamo ottaa teoksen julkaistavakseen. Valmista materiaalia on kuitenkin jo koossa, kuten alla oleva kansikuva osoittaa. Kannen on kuvittanut Dave Hartman, joka on työskennellyt Zombien kanssa ennenkin.

Viime vuoden joulukuussa Zombie tiedusteli MySpacessa faneiltaan, olisivatko nämä kiinnostuneita näkemään myös elokuvaversion Werewolf Women of the S.S.:stä. Vastaukset olivat tietenkin osastoa ”totta helvetissä”. Elokuva ei kuitenkaan ainakaan vielä ole edennyt tuotantovaiheeseen.

Ja se alkuperäinen leffatrailerihan näyttää tältä (huom. ei lapsille tai heikkohermoisille!):