Guardians of the Galaxy -tähti räyhäsi Disneylle puolet viime vuodesta – Kertoi mitkä välit ovat nyt, kun ohjaaja sai työnsä takaisin

13.06.2019 09:12 | Muropaketin toimitus

Dave Bautista avaa suhdettaan Disneyn ja Marvelin kanssa.

Guardians of the Galaxy -köörin Draxia näyttelevä entinen showpainija Dave Bautista kertoo kertoo Pro Wrestling Sheet -sivuston podcastissa paluustaan kehään muutama kuukausi sitten järjestetyssä Wrestlemaniassa, uudesta Kimppakyytikytät-elokuvastaan sekä nykyisistä väleistään Disneyn kanssa.

Ohjaaja James Gunnin saatua vanhojen törkytwiittiensä takia kenkää Guardians of the Galaxy 3 -elokuvasta Bautista rähjäsi netissä monta kuukautta ja kertoi rehellisen mielipiteensä Disneyn touhuista. Gunn sai kuitenkin työnsä takaisin ja Bautistan välit Disneyn ja Marvelin kanssa ovat ilmeisesti ihan ok.

– Toivon että kaikki on hyvin. En koskaan puhunut suoraan Disneyn kanssa, vaan ihmisten jotka ovat Marvelin palkkalistoilla. He ymmärsivät varsin hyvin mielipiteeni, Bautista sanoo.

– James on ystäväni, jota rakastan. Hän muutti elämäni ja tiedän hänen olevan hyvä ihminen, jonka kimppuun hyökättiin. Ja mitä silloin tehdään jos ystäväsi kimppuun hyökätään? No puolustetaan tietysti, hän jatkaa.