UUSIMMAT

Guardians of the Galaxy -tähti räyhäsi Disneylle puolet viime vuodesta – Kertoi mitkä välit ovat nyt, kun ohjaaja sai työnsä takaisin

13.06.2019 09:12 | Muropaketin toimitus

Dave Bautista avaa suhdettaan Disneyn ja Marvelin kanssa.

Guardians of the Galaxy -köörin Draxia näyttelevä entinen showpainija Dave Bautista kertoo kertoo Pro Wrestling Sheet -sivuston podcastissa paluustaan kehään muutama kuukausi sitten järjestetyssä Wrestlemaniassa, uudesta Kimppakyytikytät-elokuvastaan sekä nykyisistä väleistään Disneyn kanssa.

Ohjaaja James Gunnin saatua vanhojen törkytwiittiensä takia kenkää Guardians of the Galaxy 3 -elokuvasta Bautista rähjäsi netissä monta kuukautta ja kertoi rehellisen mielipiteensä Disneyn touhuista. Gunn sai kuitenkin työnsä takaisin ja Bautistan välit Disneyn ja Marvelin kanssa ovat ilmeisesti ihan ok.

– Toivon että kaikki on hyvin. En koskaan puhunut suoraan Disneyn kanssa, vaan ihmisten jotka ovat Marvelin palkkalistoilla. He ymmärsivät varsin hyvin mielipiteeni, Bautista sanoo.

– James on ystäväni, jota rakastan. Hän muutti elämäni ja tiedän hänen olevan hyvä ihminen, jonka kimppuun hyökättiin. Ja mitä silloin tehdään jos ystäväsi kimppuun hyökätään? No puolustetaan tietysti, hän jatkaa.

Muropaketin uusimmat