Guardians of the Galaxy Vol. 3 hiihtää Star Wars -sarja The Mandalorianin auraamaa latua

08.02.2021 08:33 | Muropaketin toimitus

Kolmas Guardians of the Galaxy käyttää hyväkseen modernia StageCraft-teknologiaa.

James Gunn kertoo Twitterissä Guardians of the Galaxy Vol. 3 -elokuvan kuvauksissa käytettävän samaa modernia teknologiaa kuin Star Wars -sarja The Mandalorianissa.

Kyse on The Mandalorian -tiimin The Volumeksi ristimästä virtuaalisetistä, jossa taustat on luotu jättimäisillä setin ympäröivillä LED-seinillä green screenin sijaan. Viralliselta nimeltään Lucasfilmin ja ILM:n luoma teknologia on StageCraft.

Myös juuri Australiassa alkaneissa Thor: Love and Thunder -leffan kuvauksissa hyödynnetään StageCraftia. Virtuaalisettejä on olemassa vain neljä kappaletta, joista kaksi on Los Angelesissa. Niissä kuvataan The Mandalorianin tuleva kolmas kausi ja sen spinoff-sarja The Book of Boba Fett.

Kolmannen Guardians of the Galaxy -leffan kuvakset alkavat Lontoossa tämän vuoden toisella puoliskolla, josta löytyy neljäs StageCraft. Ohjaaja Gunn ja työryhmä eivät ehkä pysty kuvaamaan siellä niin paljon kuin haluaisivat, sillä moderni vekotin on varattu jo myös Andor- ja Obi-Wan Kenobi -sarjojen käyttöön.