Guillermo del Toro ei luovuta: ”Pacific Rim 2:n tekeminen jatkuu”

18.09.2015 08:15 | Tatu Junni

Jättihirviöiden ja -robottien ystävillä nousi tällä viikolla pala kurkkuun, kun uutinen Pacific Rim 2:n hyllytyksestä julkaistiin. Tilanne ei kuitenkaan välttämättä ole niin toivoton kuin aluksi luultiin.

”Pacific Rim 2:n piti syntyä Universal Picturesin ja Legendary Picturesin yhteistuotantona. Nyt studiot ovat kuitenkin sen verran eri mieltä useammastakin kumppanuutta koskevasta asiasta, että Pacific Rim 2:n tuotanto on pistetty jäihin”, kerroimme keskiviikkona.

Nyt tilanteesta on saatu lisätietoa.

”Työskentelemme yhä käsikirjoituksen ja budjetin parissa”, Guillermo del Toro ilmoitti Entertainment Weekly -lehdelle. ”Jos minulta kysytään, Pacific Rim 2:a ei ole kuopattu. Sen tekemistä on vain lykätty. Saatan tehdä jonkun toisen elokuvan ennen sitä”.

Alkujaan Pacific Rim 2:n piti ilmestyä kesällä 2017. Nähtäväksi jää, mikä mahdollinen julkaisupäivä lopulta on. Kenties elokuva saadaan ulos joskus vuoden 2018 aikana.

Kenties.

Pacific Rim 2 ei ole ensimmäinen ison budjetin elokuva, jonka kanssa Guillermo del Torolla on ollut haasteita.

”Jos olisin miljardööri, tekisin ehdottomasti Hellboy 3:n, Pacific Rim 2:n ja At the Mountains of the Madnessin”, ohjaaja nauroi. ”Sitten olisin tosin nopeasti enää miljonääri”.

Guillermo del Toron seuraava elokuva on lokakuun 16. päivä Suomen ensi-iltansa saava Crimson Peak.

Lähde: Entertainment Weekly

Muropaketin uusimmat