Guillermo del Toro muisteli Hellboy-elokuvien tekemistä: “Dvd:t ja Blu-rayt olivat menestys, mutta lipunmyynnin takia tarina jäi kesken”

28.04.2020 09:21 | Muropaketin toimitus

Guillermo del Toro pitää Hellboyta yhtenä parhaista elokuvistaan.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Guillermo del Toro muistelee Twitter-tilillään Hellboy-elokuvia ja kirjoittaa ensimmäisen niistä olevan yksi hänen parhaista ohjaustöistään.

Del Toro kertoo myös ensimmäisen Hellboy dvd-myynnin mahdollistaneen jatko-osan tekemisen, sillä teattereissa leffa ei ollut mikään jättimenestys. Columbia Pictures -studion pamppu Ben Feingold oli niin tyytyväinen myyntiin, että hänen ansiostaan elokuva oli myös studion ensimmäisiä Blu-ray-julkaisuja.

Del Toron oli tarkoitus tehdä myös kolmas Hellboy-elokuva, mutta homma kaatui kakkososa The Golden Armyn kehnoon menestykseen teattereissa.

Ohjaajan seuraava elokuva on nimeltään Nightmare Alley, jonka kuvaukset on keskeytetty pandemian vuoksi. Sen pääosaa esittää Bradley Cooper ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, David Strathairn, Willem Dafoe ja Holt McCallany.