Haluatko kuulla kun Jessica Jones -tähti David Tennant laulaa tuutulaulua? Katso uusi Good Omens -video

17.04.2019 21:03 | Muropaketin toimitus

Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin kirjoittamaan kulttiromaaniin pohjautuva Good Omens julkaistaan Amazon Primella toukokuussa.

Toukokuun 31. päivä julkaistaan Amazon Primessa Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin kirjoittamaan romaaniin pohjautuva, kuusiosainen Good Omens -minisarja. Sympaattisen pöhelöstä sarjasta on jälleen julkaistu uusi tiiseri, missä toisessa pääosassa nähtävä David Tennant kuullaan laulamassa tuutulaulua. Antikristukselle oletettavasti.

Good Omens kertoo maailmanlopun odotuksesta ja siitä, kun antikristus on hukassa. Tarinan keskiössä nähdään eriskummallinen parivaljakko, enkeli Aziraphale (Michael Sheen) ja demoni Crowley (Tennant), jotka liittoutuvat estämään maailmanloppua.

Sarja on itsensä Gaimanin käsikirjoittama ja tuottama. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jon Hamm, Jack Whitehall, Michael McKean, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy, Ariyon Bakare, Mark Gatiss, Derek Jacobi, Nick Offerman ja Miranda Richardson. Paholaiselle äänensä antaa Benedict Cumberbatch ja Jumalan äänenä toimii puolestaan Frances McDormand.

Muropaketin uusimmat