Haluatko laulamaan Mamma Mia! -hittielokuvan tähtien kanssa?

21.09.2008 15:29 Muropaketin toimitus

mammamiaMamma Mia!:n on nähnyt tähän mennessä jo yli 280 000 suomalaista ja se on tällä hetkellä tämän vuoden toiseksi katsotuin elokuva Suomessa. ABBA:n ikivihreitä pop-kappaleita pääsee pian laulamaan Mamma Mian aikana entistä helpommin mukana, kun elokuvan laula mukana! -versio saa ensi-iltansa 17. lokakuuta.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomessa esitetään mistään elokuvasta ns. sing-a-long -versio.

Mamma Mian laulukohtausten tekstitys on englanniksi ja tekstin väri muuttuu karaokesta tutulla tekniikalla. Dialogi on tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi kuten elokuvan tavallisessakin versiossa. Yleisön on helppo laulaa mm. Meryl Streepin, Pierce Brosnanin, Colin Firthin, Amanda Seyfriedin, Julie Waltersin, Stellan Skarsgårdin ja Christine Baranskin kanssa pop-klassikoita kuten Dancing Queen, SOS, Mamma Mia, Super Trouper ja Gimme, Gimme, Gimme.

Mamma Mia! kertoo 18-vuotiaasta Sophie Sheridanista (Seyfried) jolla on ongelma. Hääpäivä lähestyy eikä Sophie tiedä kuka hänen isänsä on. Isä voi olla kuka tahansa Sophien äidin Donnan (Streep) vanhoista poikaystävistä: Sam Carmichael (Brosnan), Bill Austin (Skarsgård) tai Harry Bright (Firth). Ainoa tapa selvittää asia on kutsua kaikki kolme häihin ja katsoa mitä tapahtuu.

Mamma Mian laula mukana! -version ensi-ilta on 17.10.2008 Helsingissä, Turussa ja Tampereella.