Hämähäkkimiehen tyttöystävä Musta kissa saa oman elokuvansa vuonna 2019

14.08.2017 16:01 | Muropaketin toimitus

Sony paljasti melkoisen määrän tulevien elokuviensa ensi-iltoja.

Viime maaliskuussa kerrottiin, että Sony Pictures tekee elokuvan Hämähäkkimies-sarjakuvista tutuista Mustasta kissasta ja Hopeasapelista, ja nyt studio on paljastanut Silver & Black -leffan saavan ensi-iltansa helmikuun 8. päivä vuonna 2019.

Mustan kissan (Black Cat) ja Hopeasapelin (Silver Sable) yhteiselokuvan ohjaana toimii Love & Basketballista (2000) tuttu Gina Prince-Bythewood, joka on rustannut myös uuden käsikirjoituksen Thor: The Dark Worldista tutun Christopher Yostin version pohjalta.

Sonyn muita mielenkiintoisia tulossa olevia elokuvia ovat muun muassa Sicarion jatko-osa nimeltään Soldado, joka saapuu teattereihin 29. kesäkuuta vuonna 2018.  Se keskittyy ensimmäisessä osassa nähtyyn Alejandro Gillickiin, jota esittää Benicio Del Toro. Myös Josh Brolin palaa rooliinsa CIA-agentti Matt Graverina.

Game of Thrones- ja Westworld -ohjaaja Michelle MacLarenin The Nightingale nähdään 25. tammikuuta vuonna 2019. Se perustuu Kristin Hannahin suosittuun kirjaan, joka kertoo toisen maailmansodan aikaan Ranskassa asuvista sisaruksista.

Lisäksi Will Ferrellin ja John C. Reillyn Holmes & Watson tulee teattereihin 9. marraskuuta 2018, ja Barbie-leffa elokuun 8. päivä vuonna 2018.

Muropaketin uusimmat