Uusimmat

Hameväki mestaa zombeja pian Suomenkin leffateattereissa

27.01.2016 09:45 Tatu Junni

Seth Grahame-Smithin Jane Austen -romaanikierrätykseen Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombiet pohjautuva elokuva saapuu Suomen teattereihin huhtikuun 4. päivä.

1800-luvun Englantiin sijoittuvassa zombiseikkailussa kipakka sankaritar Elizabeth Bennet (Lily James) hallitsee itämaiset taistelulajit ja niiden aseet, ja komea herra Darcy (Sam Riley) on hurja zombinmetsästäjä mutta samalla yläluokan ennakkoluulojen ruumiillistuma.

Zombiaallon yhä voimistuessa heidän on nieltävä ylpeytensä ja yhdistettävä voimansa hurmeisella taistelutantereella kukistaakseen elävät kuolleet lopullisesti.

Burr Steersin ohjaamaa Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombieita tähdittävät myös Jack Huston, Bella Heathcote, Douglas Booth,  Matt Smith, Charles Dance ja Lena Headey.

Ylpeys ja ennakkoluulot ja zombiet

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat