Uusimmat

Hämisvaistolla on uusi nimi Spider-Man: Far from Homessa – Käsikirjoittajat kertoivat, miksi

05.07.2019 08:14 Muropaketin toimitus

Spider-Man: Far from Home sai ensi-iltansa maailmanlaajuisesti keskiviikkona.

Uusimmassa Marvel Studios -elokuvassa Spider-Man: Far from Home Spider-Manin kuuluisa Hämisvaisto kääntyy hupaisaksi vitsiksi. Peter Parkerin May-täti (Marisa Tomei) ja Happy Hogan (Jon Favreau) nimittäin alkavat kutsua “spider-sense”-nimellä aiemmin tunnettua vaistoa nimellä “Peter-tingle”, Peter-kihelmöinti.

The Wrapin haastattelussa elokuvan käsikirjoittajat Chris McKenna ja Erik Sommers paljastivat, miksi he päätyivät tällaiseen ratkaisuun. He selittävät, että halusivat käsitellä Spider-Manin erityisvoimaa uudesta kulmasta, eivätkä he halunneet kutsua sitä suoranaisesti “spider-senseksi”.

“Voin vakuuttaa, että kokeilimme todella monia vaihtoehtoja”, Sommers kertoo. “Pidimme ’Peter-tinglestä’ koska se oli jotain sellaista, miksi tätisi voisi sitä kutsua, ja se on tietysti maailman viimeinen asia, joksi itse haluat sitä kutsuttavan, joten tietysti täti sitten saa siitä enemmän potkua ja jatkaa sen käyttämistä ja kertoo sen myös jollekin toiselle ihmiselle ja niin he molemmat alkavat käyttää sitä. Se on autenttista teinielämää.”

Muropaketin arvostelu Spider-Man: Far from Homesta on luettavissa täältä.