Uusimmat

Hannibal Lecter vei Thor 2:lta pahiksen näyttelijän

13.07.2012 11:24 Muropaketin toimitus

Ukkosukko Thor palaa kutreineen valkokankaalle syksyllä 2013. Elokuvan pahiksen rooliin oli alunperin kaavailtu Casino Royalesta ja Valhalla Risingista tuttua Mads Mikkelseniä, mutta nyt tanskalaisnäyttelijä on joutunut jättäytymään projektista pois.

Syynä Mads Mikkelsenin vetäytymiseen on uusi Hannibal Lecter -tv-sarja, jonka nimirooliin mies on kiinnitetty. Pilottijakson kuvaukset menevät ikävästi päällekkäin Thor 2:n kanssa, joten Mikkelsen joutuu jättämään Thorin mittelemään voimiaan jonkun muun kanssa. Tiedossa ei ole, mitä hahmoa Mikkelsen olisi Marvel-filmatisoinnissa esittänyt.

Thor 2 saa ensi-iltansa 15. marraskuuta 2013. Game Of Thrones -sarjasta tutun Alan Taylorin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään ensimmäisestä Thorista tutut Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins ja Natalie Portman. Vielä ei ole tiedossa, kuka Mikkelsenin korvaa elokuvan pahiksena. Luikurijumala Loki on ennakkotietojen mukaan tarinassa pienemmässä roolissa kuin ensimmäisessä Thorissa tai The Avengersissa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Zoomin Movies

Muropaketin uusimmat