Hannibal-sarjan tekeminen oli valtava haaste – Mads Mikkelsen paljasti, mitä kaikkea sarjamurhaajan rooli näyttelijältä vaati

22.04.2021 09:16 | Muropaketin toimitus

Mads Mikkelsen olisi edelleen valmis palaamaan Hannibalin rooliin.

Näyttelijä Mads Mikkelsen kertoo Vulturen haastattelussa muun muassa Oscar-ehdokkaana olevasta hienosta Druk – Yhdet vielä -elokuvastaan, jonka Suomen ensi-iltaa on siirretty ties kuinka monta kertaa. Näillä näkymin se saapuu teattereihin 14. toukokuuta.

Mikkelsen muistelee myös Hannibal-sarjan tekemistä, joka oli melkoinen haaste. Syynä olivat lähinnä hankalat käsikirjoitukset, jotka näyttelijät saivat aivan viime tingassa ennen kuvauksia.

– Se oli brutaalia työtä, todella pitkiä päiviä ja myöhässä saatuja käsikirjoituksia. Teimme kaiken huolitellusti, sillä käsikirjoitukset olivat hankalia ja vuorosanat sellaisia, joita kuulee ihmisen suusta jolla on todella korkea älykkyysosamäärä, Mikkelsen sanoo.

– Monologit ja dialogi käsittelivät usein korkeakulttuuria, Minun piti opetella japania, unkaria ja sanoja joita en ollut aiemmin edes kuullut. Ja ne piti opetella parissa tunnissa, sillä käsikirjoitukset olivat usein myöhässä. Siitä huolimatta tekisin vielä mieluusti Hannibalin neljännen kauden, hän jatkaa.

NBC-kanava päätti lopettaa Hannibal-sarjan vuonna 2015 kolmen tuotantokauden jälkeen kehnojen katsojalukujen takia.