UUSIMMAT

Harrison Fordilla paloi käpy – Vaati potkuja Star Warsin kuvauksissa vitsin heittäneelle näyttelijälle

03.06.2019 21:00 | Muropaketin toimitus

Harrison Ford hiiltyi nukkehahmojen esittäjälle Jedin paluun kuvauksissa.

Tim Rose on legendaarinen Star Warsin nukkehahmojen esittäjä ja ääninäyttelijä, joka on esittänyt muun muassa amiraali Ackbaria ja Salacious Crumbia. Harrison Fordia hän kuitenkin ärsytti, paljastaa Rose tuoreessa haastattelussa, kertoo Express.

Jedin paluun ikonisimpia kohtauksia on se, missä Carrie Fisherin esittämä prinsessa Leia pelastaa Harrison Fordin esittämän Han Solon karboniitista Jabba the Huttin palatsissa. Rose esitti kohtauksessa Jabban käkättävää apuria, Salacious Crumbia.

“Kameramies käski meidät kaikki asuissamme asemiimme, jotta hän saisi määriteltyä parhaan valon. Olimme paikalla neljä tuntia ennen kuin käännyimme ensimmäistä kertaa kuvaamaan karboniitista sulatettavaa Han Soloa. Tuolloin Carrie juoksi paikalle ja antoi hänelle [Ford] ison suukon, verhot nostettiin ja me kaikki huusimme: ’Näimme teidän pussaavan, näimme teidän pussaavan!’”, Rose kertoo.

Tuolloin Ford meni ohjaajan luokse ja sanoi: “Aikovatko nuo nukkehahmot nauraa minun vuorosanojeni päälle?”. Rosen mukaan ohjaaja käski heidän tuon jälkeen tehdä saman mutta miimikoiden.

Salaciousin roolissa Rose ei kuitenkaan tyytynyt tähän vaan vitsaili sen jälkeen: “Hei, tämä Harrison-tyyppi, meinaako hän puhua meidän naurumme päälle?” Muiden mielestä lausahdus oli hauska, mutta Fordin se sai poistumaan paikalta mutisten, että hän ei tule takaisin ennen kuin tuon sanoja olisi saanut potkut.

Rose kertoo saaneensa nimelliset potkut, sillä kukaan muu ei osannut esittää Salacious-nukkea. Hänen mukaansa apulaisohjaaja sanoi hänelle: “Jos joku kysyy, sano että olet uusi tyyppi”.

Muropaketin uusimmat