UUSIMMAT

Harry Potter -tähdet tervehtivät faneja huomenna Tennispalatsin aukiolla

15.07.2009 11:41 | Muropaketin toimitus

Huomenna torstaina 16. heinäkuuta klo 16.30–18.00 Helsingissä elokuvateatteri Tennispalatsin aukiolla järjestetään Potter-fanitapahtuma, johon kaikki Harry Potterin ystävät ovat tervetulleita! Harry Potter -elokuvissa Weasleyn kaksosia esittävät James ja Oliver Phelps saapuvat Tennispalatsille tervehtimään faneja.

Tennispalatsin aukion tapahtumassa palkitaan parhaiten teeman mukaan pukeutuneita lipuilla illan gaalanäytöksen sekä ainutkertaisella fanitapaamisella Phelpsin veljesten kanssa ennen näytöstä. Lisäksi tiedossa on runsaasti muuta teemanmukaista ohjelmaa, muun muassa Potter-aiheisia kilpailuja ja mahdollisuus kokeilla EA:n uutta Harry Potter ja puoliverinen prinssi -videopeliä. Paikan päällä faneille jaetaan myös 3000 kpl Potter-siirtotatuointia.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa ensi-iltansa Suomessa 17.7. elokuvateattereissa kautta maan. Se on järjestyksessään kuudes J.K. Rowlingin rakastettuihin kirjoihin perustuva Potter-elokuva, ja elokuvaa tähdittävät tuttuun tapaan Daniel Radcliffe, RupertGrint ja Emma Watson, jotka esiintyvät nytkin nuorina velhoina Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin rooleissa.